HANDLA SMART
HANDLA TESTVINNARE
Vi sammanställer experttester för att hitta den bästa produkten just för Dig!

Matkassar från Marley Spoon

tjänster uppdaterad 23:e September, 2020

Marley Spoon erbjuder flexibla matkassar där du varje vecka får välja fritt mellan 20 olika recept.

Välj dina maträtter
Ingen bindningstid
Välj 2,3,4 eller 5 middagar
Matkasse för två
Välj egna rätter Möjlighet för helvegetarisk Enkel matlagning
Personer
2
Middagar
3
4
5
 
479 kr
Ord. 639 kr , fri frakt
Beställ här
Matkasse för fyra
Skräddarsy din vecka Slipp mathandling Enkla goda recept
Personer
4
Middagar
2
3
4
 
674 kr
Ord. 899 kr , fri frakt
Beställ här

Övrig information om Marley Spoon

Tyska Marley Spoon kom till Sverige i början av 2020 och presenterar sig som matkassen med flest val. Här får du varje vecka välja mellan 20 olika recept, och kan själv bestämma fördelningen mellan olika kategorier som exempelvis barnvänligt, snabblagat och vegetariskt.

Här är Marley Spoons matkassar

  • Matkasse för två: En flexibel matkasse för två personer, där du själv kan välja innehåll.
  • Matkasse för fyra: Här får du i stället mat för fyra personer, men samma möjlighet att skräddarsy veckomenyn.

Hur beställer jag matkassar från Marley Spoon?

Det första steget i beställningen är att välja om du vill ha en matkasse som ska räcka till två eller fyra personer, samt hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla. Här kan du också välja att göra din matkasse vegetarisk. I nästa steg skriver du in ditt postnummer för att se om och när matkassen levereras hem till dig. Därefter får du ta del av detaljer kring leveransen och uppge betalningsinformation. I det sista steget kommer det viktigaste – här väljer du nämligen i Marley Spoons receptbank för den aktuella veckan vilka recept som du vill ska ingå i matkassen!

Kan jag se menyn i förväg och byta ut middagar?

Varje vecka presenterar Marley Spoon sin meny på hemsidan, där du kan se samtliga 20 middagsalternativ som finns att välja och sedan välja fritt vilka som du vill ska ingå i din matkasse.

Leveransavgift

Kostnaden för frakt är inkluderad i priset för matkassen – det tillkommer alltså ingen extra leveransavgift.

Leverans – tid och dag

Beroende på var du bor i landet levererar Marley Spoon på olika dagar. Genom att ange ditt postnummer på deras hemsida kan du enkelt se om och när du kan få matkassar levererade hem till dig.

Betalning

När det gäller betalning kan du välja att betala antingen med Mastercard, Visa, American Express eller Paypal.

Ändringar eller uppsägning av abonnemang

Marley Spoon erbjuder en flexibel prenumeration där du själv kan bestämma vilka veckor du vill få leverans. På ”Mina inställningar” på Marley Spoons hemsida kan du när som helst pausa eller avbryta prenumerationen. Tänk dock på att du måste avsluta prenumerationen senast sju dagar innan nästa planerade leverans.

Städer/områden som matkassen levereras till

Eftersom Marley Spoon inte har funnits på den svenska marknaden särskilt länge levererar de än så länge endast till storstadsområden – ange ditt postnummer på deras hemsida för att se om du kan få hem deras matkasse.

Frågor & svar

Hur fungerar det att köpa matkasse?

Kolla först igenom vilken inrikting av matkasse som du är intresserad av, tex Vegetariskt, Barnvänligt eller Laktosfritt. Sedan väljer du antal personer och hur många middagar du vill att din matkasse ska innehålla. Välj vilken dag som du vill få matkassen levererad och starta sedan en prova-på-period eller prenumeration av matkasse-tjänsten.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Det varierar, men de vanligaste dagarna för leverans är Söndagar, Måndagar eller Tisdagar. Vilken dag det blir, brukar bero på vart du bor och ibland även vilken dag du själv vill ha leveransen av matkassarna.

Har matkassarna någon bindningstid?

Matkasse-leverantörerna som vi jämför hos oss på test.se har ingen bindningstid. Detta innebär att du när som helst kan ändra, pausa eller avsluta en prenumeration. Men tänk på att göra det i tid. De flesta butikerna har specifika regler för ett visst antal dagar innan som du kan göra ändringar i din prenumeration

Vilken matkasse är billigast för en barnfamilj?

Butiker som erbjuder speciellt inriktade barnvänliga matkassar är City Gross, Coop, Hello Fresh, Årstiderna, Middagsfrid, Simple Feast, Linas Matkasse, Ecoviva och Matkomfort. Några av de mest prisvärda barnvänliga matkassen just nu är Middagsfrid Barnkasse som erbjuder en prova-på-kasse till ett lågt pris. Därefter ligger City Gross Familjekasse och City Gross Vegetariska kasse.

VILKEN BÄST I TEST VINNARE ÄR EGENTLIGEN BÄST?

Hos test.se får du svaret - helt gratis!

Vi samlar produkttester från seriösa aktörer i magasin, på TV och på nätet, och presenterar deras topp 3. Därefter analyserar vi de sammanslagna resultaten och kan på så sätt utse de ultimata testvinnarna inom alla produktkategorier! Här hos oss får du med andra ord ta del av produkternas crème de la crème, och kan på så sätt göra smarta val i alla dina inköp.